Werkzaamheden

Voor al uw werkzaamheden best u aan het juiste adres bij fa. M. v. Duivendijk. Het gebruik van moderne technieken in de nieuwe loods en generaties lange ervaring in klassieke schepen, staan garant voor top-kwalitet producten. Op deze pagina kunt u inzicht krijgen in onze expertise alsmede foto's van recente projecten.

Recente projecten

Hier kunt u foto's van recente projecten bekijken om een indruk te krijgen van onze werkzwaamheden en inspiratie op te doen.

Nieuwbouw visserman aak

Het casco van de moderne getekende visserman aak is volledig afgebouwd en perfect afgewerkt met de beste materialen. Het schip zal eind 2017 worden opgeleverd.

Nieuwe kuip visserman schokker

Een schokker in visserman-uitvoering was toe aan een nieuwe kuip. De opdracht was een gebruiksvriendelijke en gezellige kuip, afgewerkt met mooie materialen. Nieuw staalwerk, betimmering en dek heeft geleid tot een prachtig resultaat.

Mastvoet reparatie

De mastvoet bleek in dusdanige staat dat een reparatie noodzakelijk bleek. De nieuwe mastvoet en bijbehorend roestvast stalen beslag maakt de mast weer zo goed als nieuw.

Vernieuwen huidgangen motorjacht

Tijdens groot onderhoud aan het klassieke houten motorjacht zijn er huidgangen in het vlak en in de zij vervangen. Het resultaat er zeer fraai geworden.

Nieuwe potdeksels en zwaarden

Jachtwerf van Duivendijk maakt geregeld nieuwe rondhouten en zwaarden. Op maat gemaakte pottdeksels en moderne zwaarden is echt vakwerk.

Nieuwe mast en aanbrengen isolatie

Jachtwerf van Duivendijk bied een groot scala van werkzaamheden aan, van het fabriceren van houten masten tot afbouw van jachten.

Betimmering

De scheepsbetimmering, interieur en exterieur, is van hoog afwerkingsniveau. Duurzaam vakwerk wat een schip tot in detail af maakt. Volledige kajuitbetimmering, keukens, plafonds met LED-verlichting, vloeren en alle betimmering bovendeks.

Teakdekken

Massief teakdekken in diktes vanaf 10 tot 35 mm. Zowel op polyester als stalen schepen. Decennia lange ervaring, hoog kwaliteit teak en het gebruik van moderne technieken resulteren in top kwaliteit.

Refit

Voor motorjachten en zeiljachten, gespecialiseerd in klassieke schepen. Een nieuwe scheepsmotor, stralen en nieuw verfsysteem, aanpassing/vernieuwing romp en opbouw, ombouw interieur, zeilplan en tuigage, neem contact met ons op voor alle refit projecten.

Reparaties

Schade opgelopen aan uw schip? Wij zijn ervaren in schadeherstel van kiel tot masttop. Het repareren en vervangen van onderdelen tot nieuwstaat.

Masten, rondhouten en zwaarden

Doordat fa. M. v. Duivendijk generaties lang vertegenwoordigd is in de zeilsport zijn wij zeer ervaren in het vervaardigen van hoogwaardige scheepsonderdelen. Vacu├╝mtechnieken en een sneller ontwerp van de klassieke platbodemzwaarden zijn enkele voorbeelden.

Onderhoud

Wilt u een gedeelte of geheel het onderhoud aan uw schip uitbesteden aan experts? Wij bieden aantrekkelijk geprijst jaarlijks onderhoud aan. Van volledige zorg tot de kleinere, maar lastige, klussen, wij kunnen u deze zorg uit handen nemen.