Onze jachthaven direct liggend aan het terrein van de jachtwerf is van alle gemakken voorzien. Door de goede ligging is de haven gemakkelijk te bereiken via het water, maar ook via de weg. Het centrum van Tholen stad en diverse supermarkten zijn op korte loopafstand te bereiken.

Jachtwerf Duivendijk Tholen - Loods

Faciliteiten

De gezellige jachthaven nabij het historische centrum van Tholen bevindt zich in een rustige baai. De haven beschikt over ruime afmeermogelijkheden, mogelijkheden om eenvoudig te laden en lossen, schoon sanitair en gratis gebruik van draadloos internet.

Onze kenmerken

  • Historische jachthaven
  • Kleine scheepswinkel in de haven
  • Laden en lossen op de werf/kant
  • Supermarkt op korte afstand
  • Mogelijkheid tot wassen en drogen
  • Schoon sanitair
  • Gratis WIFI

Ligging

Gelegen naast het Schelde-Rijn kanaal is de haven eenvoudig te bereiken, op ongeveer drie mijl vanaf de Bergse Diepsluis. U herkent onze haven aan één van de beeldbepalende objecten; onze gele hijskraan. Eenmaal gearriveerd bevindt het gezellige historisch centrum zich op korte loopafstand.

Jachthaven Duivendijk - Faciliteiten (2)

Sanitair

De sanitaire voorzieningen voldoen aan de hygiënisch standaard. Het toiletgebouw beschikt over douches en toiletten, maar ook een wasmachine en wasdroger. Ook beschikt de haven over een vuilwaterstation.

Wasmachine & droger

Ons sanitair gebouw beschikt tevens over een wasmachine en wasdroger. U kunt hier tegen vergoeding gebruik van maken, eenvoudig en snel via een automaat met munten.

Brandstof

Voor benzine en diesel bevindt zich op korte loopafstand van onze jachthaven (200 meter) een tankstation.

Jachthaven Duivendijk - Faciliteiten (1)

Tarieven voor ligplaatsen

Zoekt u als passant een ligplaats voor uw boot in Tholen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gelegen aan de grens van Zeeland en West-Brabant met open verbinding met het Schelde-Rijnkanaal ligt onze mooie jachthaven