De werf beschikt over diverse faciliteiten om uw schip aan wal te zetten. Vaak noodzakelijk voor korte inspecties en/of reparaties of als uw uw schip voor langere tijd op de kant wilt stallen. Denk hierbij aan winter- / zomerstalling.

Onze kraan

Onze kraan is één van de beeldbepalende objecten op onze werf. U kunt gebruik maken van de kraan op vrijwel iedere werkdag van de week. Graag vooraf reserveren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles gereed is. Heeft u vragen over onze kraan en de mogelijkheden voor het liften van uw jacht? Neem contact met ons op.

Kraan - Jachtwerf Duivendijk (Groot)

Kraangegevens

Maximale liftcapaciteit:30 – 35 ton
Hoogte: 24 meter
Keuring:Gekeurd
In én uit het water:€26,50
Schoonspuiten:€6,50
Staanplaats voor werkzaamheden:€1,80 per meter per dag

Staan en ligplaatsen tarieven

Aantal staanplaatsen:50 plaatsen
Winterberging op de wal
van 1 oktober tot 1 april
 €17,50*
Ligplaatsen (winterberging water)
van 1 oktober tot 1 april:
€40,-**

*Tarief is inclusief 21% btw en per vierkante meter
**Tarief is inclusief 21% btw en per strekkende meter.

Reserveren

Op bepaalde momenten in het jaar kan het erg druk zijn in de haven en op de werf, denk aan de start van het voorjaar, of juist de najaarsperiode wanneer veel boten uit het water gaan. Daarom moet u de kraan altijd vooraf reserveren door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of contactformulier. Let op: u heeft pas een reservering op het moment dat u vanuit ons een bevestiging heeft gehad.

Let op: U heeft pas een reservering nadat u vanuit ons een bevestiging heeft ontvangen!

Het indienen van een aanvraag, wordt altijd telefonisch of per mail aan u bevestigd.

Uit het water voor onderhoud?

Wilt u een gedeelte of het hele onderhoud aan uw schip uitbesteden aan experts? Wij bieden volledige verzorging van  kleinere en/of lastigere werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden.