De werf beschikt over diverse faciliteiten om uw schip aan wal te zetten. Dit is vaak noodzakelijk voor korte inspecties en reparaties. Maar ook voor als u, uw schip voor langere tijd op de kant wilt stallen. Bijvoorbeeld voor winterstalling, of omdat u een tijdje niet wilt varen.

Onze kraan

Onze kraan gaat al generaties lang mee, en is een van de beeldbepalende objecten op onze werf. U kunt gebruik maken van de kraan op vrijwel iedere dag van de week. Wel moet u vooraf even reserveren, zodat wij kunnen zorgen dat alles gereed is. Heeft u vragen over onze kraan en de mogelijkheden voor het liften van uw schip of boot? Neem contact met ons op.

Kraan - Jachtwerf Duivendijk (Groot)

Kraangegevens

Maximale liftcapaciteit:30 – 35 ton
Hoogte: 24 meter
Keuring:Gekeurd
In én uit het water:€26,-
Schoonspuiten:€6,-
Staanplaats voor werkzaamheden:€1,80 per meter per dag

Staan en ligplaatsen tarieven

Aantal staanplaatsen:50 plaatsen
Winterberging op de wal
van 1 oktober tot 1 april
 €17,50*
Ligplaatsen (winterberging water)
van 1 oktober tot 1 april:
€40,-**

*Tarief is inclusief 21% btw en per vierkante meter
**tarief is inclusief 21% btw en per strekkende meter.

Reserveren

Op bepaalde momenten in het jaar kan het erg druk zijn in de haven en op de werf, denk aan de start van het voorjaar, of juist de najaarsperiode wanneer veel boten uit het water gaan.  Daarom moet u de kraan altijd vooraf reserveren. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of contactformulier. Let op: u heeft pas een reservering op het moment dat u vanuit ons een bevestiging hebt gehad.

Let op: U heeft pas een reservering nadat u vanuit ons een bevestiging hebt ontvangen!

Het indienen van een aanvraag, wordt altijd telefonisch of per mail aan u bevestigd.

Uit het water voor onderhoud?

Wilt u een gedeelte of het hele onderhoud aan uw schip uitbesteden aan experts? Wij bieden aantrekkelijk geprijsd jaarlijks onderhoud aan. Van volledige zorg tot de kleinere, maar lastige, klussen. Wij kunnen u al deze werkzaamheden uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden.