Voor al uw werkzaamheden aan uw boot of jacht bent u aan het juiste adres bij jachtwerf M. van Duivendijk. Het gebruik van moderne technieken en generaties lange ervaring in het bouwen en onderhouden van klassieke schepen, staat garant voor topkwaliteit in al onze werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betimmering

Bij Jachwerf van Duivendijk besteden we veel aandacht aan scheepsbetimmering, in zowel het interieur als exterieur,. Wij zorgen er altijd voor dat dit tot in de puntjes is afgewerkt. Duurzaam vakwerk wat een schip tot in detail af maakt, dat kenmerkt onze werkwijze. Of het nu gaat om volledige kajuitbetimmering, het plaatsen van een keuken aan boord, plafonds voorzien van duurzame LED-verlichting, of het opknappen van houten vloeren en alle betimmering bovendeks. Bij ons is het mogelijk!

Onze kenmerken

  • Uw wensen staan centraal
  • Generaties lange ervaring
  • Gebruik van duurzame kwalitatieve materialen
  • Echt (ouderwets) vakwerk!
  • Moderne gereedschappen en machines.

Teakdekken

Wij voorzien uw jacht of boot graag van een massief teakdek. Met onze decennia lange ervaring en het gebruik van moderne technieken kunnen we teakdekken in diktes vanaf 10 tot 35 mm. Dit kunnen we zowel op polyester als stalen schepen toepassen. Ook hier geld dat wij altijd gaan voor de hoogste kwaliteit.

Nieuwbouw Visserman Aak - Jachtwerf Duivendijk Tholen (2)

Refit voor motorjachten, zeiljachten en klassieke schepen. 

Een nieuwe scheepsmotor, het schoon stralen en daarna aanbrengen van een nieuwe laag verf. Maar ook de aanpassing/vernieuwing van uw romp, opbouw, ombouw, interieur, zeilplan en tuigage. Een complete refit van uw boot, schip of jacht. Wij adviseren en voeren de werkzaamheden uit. Dit doen wij voor motorjachten en zeiljachten, maar daarnaast zijn wij  gespecialiseerd in klassieke schepen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Vernieuwen Huidgangen Motorjacht - Jachtwerf Duivendijk (4)

Reparaties

Heeft u schade opgelopen aan uw schip tijdens uw vaartocht naar Tholen? Dat is al vervelend genoeg. Voorkom verdere schade en kom langs voor reparatie. Wij zijn ervaren in schadeherstel aan boten en schepen van kiel tot masttop. Zo repareren en vervangen we alle nodige onderdelen tot nieuwstaat.

Mastvoet Reparatie - Jachtwerf Duivendijk (1)

Masten, rondhouten en zwaarden

Doordat de familie van Duivendijk generaties lang vertegenwoordigd is in de zeilsport, zijn wij zeer ervaren in het vervaardigen van hoogwaardige scheepsonderdelen. Van massief houten of polyester masten, tot klassieke zwaarden en  geavanceerde vacuümtechnieken in generatoren. Leuk om te benoemen is ook ons snellere ontwerp van de klassieke platbodemzwaarden. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud bij Jachtwerf Duivendijk

Onderhoud

Wilt u een gedeelte of het hele onderhoud aan uw schip uitbesteden aan experts? Wij bieden aantrekkelijk geprijsd jaarlijks onderhoud aan. Van volledige zorg tot de kleinere, maar lastige, klussen, wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden.