Voor al uw werkzaamheden aan uw boot of jacht bent u aan het juiste adres bij jachtwerf M. van Duivendijk. Het gebruik van moderne technieken, generaties lange ervaring in het bouwen en onderhouden van klassieke schepen, staat garant voor topkwaliteit in al onze werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betimmering

Bij Jachtwerf M. van Duivendijk besteden we veel aandacht aan scheepsbetimmering zowel het interieur als exterieur. Wij zorgen er altijd voor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Duurzaam vakwerk wat een schip tot in detail af maakt, dat kenmerkt onze werkwijze. Of het nu gaat om volledige kajuitbetimmering, het plaatsen van een keuken aan boord, plafonds voorzien van duurzame LED-verlichting, het opknappen van houten vloeren of alle betimmering bovendeks bij ons is het mogelijk!

Onze kenmerken

  • Uw wensen staan centraal.
  • Generaties lange ervaring.
  • Duurzame kwalitatieve materialen.
  • Moderne gereedschappen en machines.
  • Echt (ouderwets) vakwerk!

Teakdekken

Wij voorzien uw jacht graag van een massief teakdek. Met onze decennia lange ervaring en het gebruik van moderne technieken kunnen we teakdekken in diktes vanaf 10 tot 35 mm. Toepasbaar op zowel stalen als polyester jachten. Ook hier geldt dat wij altijd gaan voor de hoogste kwaliteit.

Nieuwbouw Visserman Aak - Jachtwerf Duivendijk Tholen (2)

Refit voor motorjachten, zeiljachten en klassieke schepen

Bij een refit kunt u o.a. denken aan een nieuwe scheepsmotor, een nieuwe verflaag, aanpassing/vernieuwing aan de romp, opbouw, interieur, ombouw, zeilplan en/of tuigage. Onze specialisatie ligt bij klassieke schepen. Wij adviseren en voeren de werkzaamheden graag voor u uit. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vernieuwen Huidgangen Motorjacht - Jachtwerf Duivendijk (4)

Reparaties

Heeft u schade opgelopen aan uw schip tijdens uw vaartocht naar Tholen? Dat is al vervelend genoeg. Voorkom verdere schade en kom langs voor reparatie. Wij zijn ervaren in schadeherstel aan boten en schepen van kiel tot masttop. Zo repareren en vervangen we alle nodige onderdelen tot nieuwstaat.

Mastvoet Reparatie - Jachtwerf Duivendijk (1)

Masten, rondhouten en zwaarden

Doordat de familie van Duivendijk generaties lang vertegenwoordigd is in de scheepsbouw, zijn wij zeer ervaren in het vervaardigen van hoogwaardige scheepsonderdelen. Van massief houten of polyester masten tot klassieke zwaarden en  geavanceerde vacuümtechnieken in generatoren. Leuk om te benoemen is ons snellere ontwerp van de klassieke platbodemzwaarden. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud bij Jachtwerf Duivendijk

Onderhoud

Wilt u een gedeelte of het hele onderhoud aan uw schip uitbesteden aan experts? Wij bieden volledige verzorging van kleinere en/of lastigere werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden.